Menu

Meer over ons

Veisters is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van buitenschrijnwerk in bouw- en renovatieprojecten van projectontwikkelaars, bouw- en renovatiefirma’s en sociale huisvestingsmaatschappijen. Ons team staat klaar om je vakkundig en snel te ondersteunen bij je volgende nieuwbouw- of renovatieprojecten. Vertrouw gerust op onze ervaring en ons vakmanschap.

Ervaring & financiële stabiliteit

Oleg Bolsjakov startte het bedrijf 15 jaar geleden op en leerde de stiel op de werf. Dat zie vandaag nog altijd in de hands-on mentaliteit waarmee hij en zijn ervaren plaatsingsteam elk project aanpakken. Een vlotte plaatsing begint bij een goede voorbereiding. Je kan rekenen op een minutieuze opmeting, een gedetailleerde offerte en een nauwgezette plaatsing. Onze vakmannen verlaten de werf pas als alles tot in de kleinste details is afgewerkt.

Camino

Veisters is een onderdeel van de Camino Group, bestaande uit 11 innoverende bouwbedrijven en verschillende participaties. Samen hebben we meer dan 50 jaar expertise in het vak. Geregeld bundelen we onze krachten en werken we nauw samen. Daarom vind je bij Veisters échte vakmannen met ervaring. Je bouw- of renovatieproject is bij ons in goede handen.

Bovendien besteden we veel aandacht aan duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Ontdek er meer over in ons ESG rapport.

Wij staan sterk in onze schoenen, samenwerken?

Contacteer ons