Menu

Kwaliteitsvolle ramen

Aanbod

Op zoek naar isolerende ramen?
Dan zoek je Veisters, specialist in kwaliteitsvolle en duurzame ramen.

Duurzame PVC-, ALU- en houtramen

Je nieuwbouw is bijna af en je zoekt stijlvolle ramen om jouw woning net dat tikkeltje extra te geven. Isolerend, hoog isolerend of super isolerend? Bij Veisters vind je allerlei duurzame PVC-, ALU- en houtramen.

Kies je voor de strakke moderne lijn van aluminium of de betrouwbaarheid en het esthetisch uitzicht van PVC? Onze ALU-ramen hebben een variatie in profielen met verschillende isolatiewaarden en zijn gebruiksvriendelijk en met ventilatie waar je het wil. Bovendien zijn onze ALU-ramen milieuvriendelijk en jaren kleurvast. Bij onze ALU-ramen kan je kiezen uit een volledig kleurenpalet. PVC is erg vriendelijk in onderhoud en blijft jarenlang kleurvast. PVC-ramen gaan langer mee dan hout en zijn minder gevoelig voor temperatuur en vocht. Bovendien hebben PVC-ramen een uitstekende geluids- en thermische isolatie die jouw energieverbruik wel met de helft verminderen.

Onze ramen en deuren zijn verkrijgbaar in de massa, folie of gelakt in alle kleuren en structuren.

Betrouwbare systemen met uitstekende garantie

Onze ramen en deuren zijn van de beste kwaliteit. Dat zeggen wij zelf niet, maar wel het BUTGB (Belgische Unie voor Technische Goedkeuringen in de Bouw).

Zij controleren de grondstoffen, de raamprofielen en de productie van onze ramen en deuren, als een onafhankelijke partij.

Wij kregen het ATG-kwaliteitskeurmerk voor alle door ons geleverde en geplaatste raamsystemen. Zo ben je verzekerd van een perfect raam, nu en in de toekomst.


Meer weten?
Contacteer ons!

PVC ramen en deuren - Iglo Energy:

Iglo Energy is het beste wat er momenteel bestaat als het gaat over energiebesparend, modern en technologisch vooruitstrevend PVC buitenschrijnwerk dat beantwoordt aan de strenge eisen van de markt.

Dit buitenschrijnwerk onderscheidt zich door de laagste coëfficiënt van warmteoverdracht, tot zelfs minder dan 0,6 W/(m2K), een absoluut record in termen van energie-efficiënte ramen.

Het venster heeft een innovatief 3-voudig sluitsysteem dat de beste prestaties tot energie-efficiëntie en luchtdichtheid garandeert. Dit is de eerste oplossing van dat type die is uitgerust met de centrale pakking uit geschuimd EPDM.

Meer weten?

IGLO ENERGY is een investering in de hoogste kwaliteit en de hoogste mate van efficiëntie Bekijk hieronder de bijkomende technische specificaties van ons Iglo-Energy raam.

Iglo-Energy info

PVC ramen

Kies voor de betrouwbaarheid van deze onderhoudsvriendelijke oplossing.

Aluminium ramen

Strakke moderne lijnen en een hoge kwaliteit, milieuvriendelijk en kleurvast.

Houten ramen

Ga voor een klassieke look in een hoog kwalitatieve afwerking.

MB-70, modern en strak aluminumsysteem

De MB-70 is een modern aluminiumsysteem bedoeld voor realisaties van design bouwelementen met hoge thermische en akoestische isolatie. Het profiel heeft een driekamerstructuur, voorzien van thermische onderbreking. De inbouwdiepte van de raamprofielen is gelijk aan 70 mm (frames) en 79 mm (raam), en voor deuren: 70 mm (frame) en 70 mm (deur). Dergelijke diepten van raam- en kozijnsecties geven het effect van een vlak oppervlak aan de buitenzijde na het sluiten.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Contacteer ons